Vannak azok a pillanatok… (II)

Egyéb

– Amikor rá kell jönnöd, hogy a babalátogató jobban tartja a csemetéd mint te. Pedig még gyereke sincs. 😀 Na jó, azért már javult valamit a helyzet e téren.

– Amikor két percre hagyod magára a kiságyban (míg kimész a fürdővízért) és visszaérve egy tetőtől talpig popsikrémbe burkolózó, krémet nyalogató, vigyorgó kislányt találsz. Azóta is előszeretettel mászik a krém után az ágyon, szóval talán meg kellene kóstolni, ha ennyire odavan érte. 😛

– Amikor felfogod, hogy a hozzátáplálás akkora előkét igényel, amekkorát még senki sem gyárt és kénytelen vagy némely ebédet komplett fürdetéssel zárni. Szerintem nincs olyan zöldség, ami még ne kapott volna helyet a pici Laura hajában vagy akár a zokniján (a többi testrészéről és ruhájáról már nem is beszélve).

– Amikor nem győzöl csodálkozni, hogy a fodrozódó combú, kalácsképű kis poronty fénysebességgel mászik, tolat vagy rugózik az ágy széle felé és visszaszámolod a másodperceket, hogy ne a parketta ölelgesse hanem te. 

– Amikor felfedezed, hogy gyerekkel is lehet hivatalba, bankba, üzletbe járni és például az utóbbiban nem érted, hogy miért néznek rád furcsán, ha telepakolod a babakocsit (amiben benne van természetesen a csöppség is) fagyasztott hússal és zöldséggel. 

-Amikor a gyerekorvos közli veled, hogy vizeletmintára lenne szüksége…Te pedig visszakérdezel, hogy azt mégis hogyan. Nos, 4 darab pisizacskót már kivégeztük (ebből kettő üres volt, kettőben pedig kaki volt) és még mindig nem vittünk mintát. Attól tartok, hogy marad a kémcsővel való álldogálás a gyerek felett pelenkázás után. Szorítsatok! 😉