Wifi és a hajcsatok

Egyéb

Laura nem szeret fésülködni és semmit sem tűr meg a hajában. Itt is próbálkoztunk a szoktatásos metódussal. De nem igazán ment át az sem, hogy a papa-mama-anya triumvirátus teletűzdelte a saját haját csatokkal. Lora babának ez is kevés volt ahhoz, hogy akár egy darab hajgumit/hajcsatot elviseljen a kócos kis fején…Talán majd legközelebb. Nem adjuk fel!

A baba-mama klubban meg csak ülök némán, ha egy anyuka felháborodik azon, hogy az anyósa édességet ad a gyereknek. Vagy egy másik éppen közli, hogy a kislánya nem eszik húst. Én meg fülem-farkam behúzva épp arra gondolok, hogy a Laura előző nap alig evett valamit. Vacsorára viszont főtt szalonnát lakmározott mustárral (kenyér nélkül) és alkoholmentes radlerrel öblítette le…

Egyébként a Mókuska szereti az egzotikus ételeket és bátran kísérletezik az ízekkel. Minap cherry paradicsomot áztatott Actimelben és paprikás kéregbe burkolt mogyorót kanalazott a májgombóclevesbe. Mi több, még evett is mindkét főztjéből…

Egyik kegkedvesebb plüsse a Mickey egér, akit „Nyunyu“- nak hív. Itt azért lesz némi fogalomzavar a részéről. Mert a nyuszi szintén „Nyunyu“. Vagy csak nagyon maradi a gondolkodásom és nem értem ezeket a mai totyogókat, akiknek már ilyen fiatalon szabadon szárnyal a képzelete és nem foglalkoznak holmi biológiai besorolással…Üdv a szép új világban!

A fürdetés utáni készülődés mindenesetre viszi a pálmát. Őméltósága ugyanis meztelenül lemászik az ágyról és kacajok közepette egy gombnyomással lekapcsolja a wifi-t az egész házban. Mindezt egy hangos „Na!“ felkiáltással koronázza. Utána elégedetten szaladgál fel-alá, mígnem valaki elkapja és felöltözteti.